15 juni – Lunchprovning: Champagne & Ost

champagne-438448_1280

Finns det något bättre än Champagne? Vi är övertygade om att så inte är fallet, och bjuder därför in er till en lunchprovning med våra favoriter! Perfekt paus i lördagsshoppandet!

En äkta champagneprovning där vi får veta mer om hur detta mytomspunna vin produceras, dess historia och varför det smakar så otroligt gott! Har du inte fattat grejen med champagne? Då är det här champagneprovningen där 25-öringen garanterat trillar ner!

Till champagnen provar vi även 4 st olika ostar och diskuterar lite hur ost & Champagne fungerar ihop och vad man skall tänka på när man väljer ost till sitt bubbel!

Lördagen den 15 juni 2019 kl 13:00
Kom gärna 10-15 minuter innan provningen startar. Provningen pågår i ca 1,5- 2 timmar.

Kostnad: 495kr per person  (eventuellt presentkort måste tas med och lämnas in).
Betalning sker på plats, och kortbetalning uppskattas.

Önskar ni avboka skall detta göras, via e-post, minst 48 timmar innan aktuellt datum. Efter detta är bokningen bindande, och anmälda som uteblir debiteras fullt pris.

Du hittar lite mer information angående provningarna på vår ”Vanliga frågor”-sida.

Adress:
Göteborgs Vinkällare
Norra Hamngatan 14
411 14 Göteborg

IMG_5805
Kom gärna 10-15 minuter innan provningen startar.

För dig som vill ge bort en trevlig upplevelse kan vi också rekommendera ett presentkort på en vinprovning! Då kan jubilaren själv välja det datum som passar bäst och det tema som lockar mest. Hör av dig till oss för vidare information.