logga vit utan text

Göteborgs
Vinkällare

Göteborgs Vinkällare

förvara,
utforska &
njut av vin

På Götabergsgatan 22 hittar du våra rustika och hemtrevliga källarlokaler där du kan förvara dina vinskatter i perfekta förhållanden, socialisera med andra vinentusiaster, och fördjupa dina vinkunskaper genom våra expertledda kurser och evenemang.

illlustration stämpel 1
illlustration stämpel 1

Vinprovning

Utforska vinets värld hos oss på Göteborgs Vinkällare! Våra vinprovningar är den perfekta aktiviteten för arbetskollegor, sociala klubben eller kompisgänget, där vi erbjuder en upplevelse som kombinerar lärande med nöje.

 Vi anpassar varje session för att passa er grupp, oavsett om ni är nybörjare eller erfarna vinälskare.

_DSF5891-4

Presentkort

Överraska någon nära med ett presentkort som ger möjlighet till att njuta av provningar eller andra läckerheter hos oss. Den perfekta gåvan som uppskattas av alla vinentusiaster.

Medlems­klubben

Att bli medlem i Göteborgs Vinkällare är en god investering, oavsett om du önskar förvaring för din vinsamling eller om du söker ett socialt vattenhål för dig och din bekantskapskrets.

Du är välkommen när som helst under öppettiderna och kan dricka ditt eget vin tillsammans med ost och delikatesser som erbjuds från vårt bistrokök.

illustration stämpel 2
Göteborgs Vinkällare
illustration stämpel 2
_DSF6115-2

Vinprovning & Utbildning

Gå på vinprovning i Göteborg! Våra vinprovningar erbjuder en perfekt, njutbar aktivitet för arbetskollegor, sociala klubbar eller för hela kompisgänget.

_DSF5897

Vinförvaring

Som medlem hos oss får du ta del av en unik atmosfär tillsammans med optimala lagringsförhållanden, vilket gör vinkällaren till den perfekta kombinationen av nytta och nöje för alla vinälskare. 

Private­ meeting

På Göteborgs Vinkällare erbjuder vi en mångsidig mötesplats, perfekt anpassad för både sociala och professionella evenemang.

Vi skräddarsyr och anpassar arrangemang för möten, konferenser, festligheter och privata middagar, allt för att skapa oförglömliga upplevelser.

illlustration stämpel 3
illlustration stämpel 3
logga vit utan text

Göteborgs
Vinkällare

Öppettider

  1. mån - tis Stängt
  2. ons - fre
  3. lör
  4. sön Stängt

Följ oss