4 maj. – Amarone Lyx: Quintarelli vs Dal Forno!

De läckra, generösa och förföriska amarone-vinerna från norra Italien blir bara mer och mer populära! Men vad gör dom så speciella? När och varför började man göra amarone? Boka in dig på en spännande och lärorik vinprovning där vi går igenom och reder ut allt som har med Valpolicellas stolthet att göra.

Till skillnad från våra vanliga Amarone-provningar kommer vi vid detta tillfälle att fokusera på regionens två stora ikoner, Giuseppe Quintarelli och Dal Forno Romano!

Dessa två giganter producerar viner i en helt unik stil. Otroligt intensiva, kraftiga och komplexa. Denna kväll ställer vi deras Amarone della Valpolicella mot varandra såväl som deras ”enklare” vanliga Valpolicella Classico. Vi kommer även slänga in ett hemligt vin så att vi hamnar totalt hamnar på 5 viner för kvällen.

Till vinerna så kommer det som vanligt att serveras lite delikata ostar.

Kostnad: 1190kr per person  (eventuellt presentkort måste tas med och lämnas in).
Betalning sker på plats, och kortbetalning uppskattas.
Datum: Lördagen 4 maj 2019
Tid: 17:00
Kom gärna 10-15 minuter innan provningen startar. Provningen pågår i ca 1,5- 2 timmar.

Önskar ni avboka skall detta göras, via e-post, minst 48 timmar innan aktuellt datum. Efter detta är bokningen bindande, och anmälda som uteblir debiteras fullt pris.

Du hittar lite mer information angående provningarna på vår ”Vanliga frågor”-sida.

Adress:
Göteborgs Vinkällare
Norra Hamngatan 14
411 14 Göteborg
IMG_5805

För dig som vill ge bort en trevlig upplevelse kan vi också rekommendera ett presentkort på en onsdagsprovning! Då kan jubilaren själv välja det datum som passar bäst och det tema som lockar mest. Hör av dig till oss för vidare information.