Företagsevent

20131011_180207Vi på Göteborgs Vinkällare har lång erfarenhet av att ta emot företag för olika typer utav event. Så väl heldagar med konferens och avslutande vinprovningar till festliga kvällsaktiviteter.

På denna sida hittar ni lite olika förslag och priser på sådant som vi gärna hjälper ert företag med.

För att boka någon av dessa förslag krävs att ni är en grupp om minst 10 personer. Önskar ni boka något av nedanstående alternativ, eller har frågor mejla vår manager och vinkällarmästare Magnus Lilja (magnus@gbgvin.se) så får ni hjälp omgående.

Samtliga priser är ex. moms om ej annat anges.

Ost & Vinprovning Standard

495kr per person ink. moms.

Majoriteten av våra vinprovningar hamnar i kategorin Standard-vinprovningar.

Exempel på standard-vinprovningar är:

Vi har alltid någon form av tilltugg till våra provningar, oftast handlar det om ost men vi gör även:

Vinprovning med efterföljande buffé

700kr per person ink. moms.

En mycket trevlig och uppskattad kombination av en inledande vinprovning på valfritt tema och en avslutning med vår Vinkällarbuffé. Mer om vad som ingår i buffén hittar ni här.

Ett stående tips är en vinprovning på temat Italiens Röda. Den funkar extra bra till just vår egen buffé. Önskar ni en lite större och lyxigare buffé så har vi goda cateringkontakter. Kontakta oss då för pris.

Champagneprovning

595kr per person ink. moms.

Det finns väl inget som lättare upp humöret så som champagne-korkarna som poppas i vinkällaren! Skall företaget ut med nya kunder eller skall ni tacka av någon som skall sluta? Vår champagneprovning är den perfekta starten på en lyckad kväll!

Under ca 2 timmar provar ni 5 stycken Champagner tillsammans med ost & bröd under guidning av någon av våra provningsledare. Ni får en spännande resa i den lyxiga vinregion och insikt i varför champagne doftar och smakar så unikt!

Konferenspaket med vinprovning

3000 kr + 295 kr per person ex. moms.

Boka ditt nästa möte i Göteborgs Vinkällare! Hos oss konfererar du i avskildhet samtidigt som du befinner dig mitt i city. Våra två vackra provningsrum används dagtid som fullt utrustade konferenslokaler, öppna både för medlemmar och externa grupper.

Det finns ingen anledning att åka ut i obygden eller lägga dyra pengar på flottfärder och genanta teambuildingövningar. Inspirationen finns mitt i stan, med oslagbar atmosfär och trevligt bemötande!

Avsluta dagen med en vinprovning och få 15% rabatt. Fasta priset för konferens gäller en heldag, halvdag kostar 2400kr.

En bokningsförfrågan görs antingen via formuläret nedan eller direkt till vår manager Magnus Lilja på magnus@gbgvin.se

Fill out my online form.