Företagsevent

20131011_180207Vi på Göteborgs Vinkällare har lång erfarenhet av att ta emot företag för olika typer utav event. Så väl heldagar med konferens och avslutande vinprovningar till festliga kvällsaktiviteter.

På denna sida hittar ni lite olika förslag och priser på sådant som vi gärna hjälper ert företag med.

För att boka någon av dessa förslag krävs att ni är en grupp om minst 10 personer. Önskar ni boka något av nedanstående alternativ, eller har frågor mejla vår manager och vinkällarmästare Magnus Lilja (magnus@gbgvin.se) så får ni hjälp omgående.

Samtliga priser är ex. moms om ej annat anges.

Ost & Vinprovning Standard

430 kr ex. moms per person.

Majoriteten av våra vinprovningar hamnar i kategorin Standard-vinprovningar.

Exempel på standard-vinprovningar är:

Vi har alltid någon form av tilltugg till våra provningar, oftast handlar det om ost men vi gör även:

Vinprovning med efterföljande buffé

600 kr ex. moms per person*

En mycket trevlig och uppskattad kombination av en inledande vinprovning på valfritt tema och en avslutning med vinkällarens mycket goda ost&charkbuffé.Mer om vad som ingår i buffén hittar ni här.

Ett stående tips är en vinprovning på temat Italiens Röda. Den funkar extra bra till just vår egen buffé.Önskar ni en lite större och lyxigare buffé så har vi goda cateringkontakter. Kontakta oss då för pris.

Champagneprovning

500 kr per person ex. moms.

När hösten nu är på intågande finns det inget som lättare upp humöret så som champagne-korkarna som poppas i vinkällaren! Skall företaget ut med nya kunder eller skall ni tacka av någon som skall sluta? Vårt champagne-mingel är den perfekta starten på en lyckad kväll!

Varför inte samla ihop gänget för en stunds champagne-mingel i våra charmiga och centralt belägna lokaler. Under två timmar provar ni 3 stycken mousserande viner av olika typ och stil (minst en Champagne) tillsammans med lite aptitretande antipasto i form av bland annat parmaskinka, italiensk salami och oliver.

Konferenspaket med vinprovning

3000 kr + 295 kr per person ex. moms.

Boka ditt nästa möte i Göteborgs Vinkällare! Hos oss konfererar du i avskildhet samtidigt som du befinner dig mitt i city. Våra två vackra provningsrum används dagtid som fullt utrustade konferenslokaler, öppna både för medlemmar och externa grupper.

Det finns ingen anledning att åka ut i obygden eller lägga dyra pengar på flottfärder och genanta teambuildingövningar. Inspirationen finns mitt i stan, med oslagbar atmosfär och trevligt bemötande!

Avsluta dagen med en vinprovning och få 15% rabatt. Fasta priset för konferens gäller en heldag, halvdag kostar 2400kr.

 

*Samtliga priser är ex. moms.

En bokningsförfrågan görs antingen via formuläret nedan eller direkt till vår manager Magnus Lilja på magnus@gbgvin.se

Fill out my online form.