Bli företagsmedlem

Välkommen till din trevligaste investering hittills!

SabreringNär ditt företag blir medlem i Göteborgs Vinkällare kan du glömma dyra och opersonliga krogbesök, trista representationsmiddagar och stimmiga After Work. Nu har ni tillgång till er egen mötesplats mitt i stan, där företagets egna viner ligger på lut och en enkel varmrätt eller en exklusiv ostbricka går att beställa för den hungrige.

Vinkällaren är också en utmärkt plats att använda även under dagtid. Våra provningsrum är fullt utrustade för konferenser med whiteboard, projektor och duk, trådlöst internet osv. Och är det något beslut eller projekt som ska firas är det bara att promenera in och hämta ut champagnen direkt ur facket.

Medlemmar har företräde till konferenslokalerna och åtnjuter dessutom en kraftig rabatt vilket gör källaren till ett enkelt och attraktivt alternativ jämfört med att konferera hemma på kontoret eller ute i glesbygden.

Göteborgs Vinkällare har både företags- och privatmedlemmar från mycket intressanta branscher och områden vilket innebär att du har möjlighet att utöka ditt nätverk med nya spännande kontakter.

Medlemsförmåner företagOstindiska valvet

  • Ett vinfack, 55×65 cm (max 100 flaskor) med graverad namnskylt
  • Kostnadsfri bokning av lokalerna alla dagar i veckan
  • Exklusiva inbjudningar till kurser och evenemang
  • Fri rådgivning vid vininköp, investering etc
  • Möjlighet att lägga ut inköp och upphämtning av vin från Systembolaget på Göteborgs Vinkällare.
  • Minst 20% rabatt på produkter och böcker

PRIS:
7960 kr per år exkl. moms

För företag gäller fri tillgång till vinfacket för så många anställda hyresgästen önskar. Likaså gäller de rabatterade konferenspriserna etc hela företaget. Vi behöver dock en lista med ansvariga kontaktpersoner som kan kontaktas vid frågor etc.

Samtliga medlemskap gäller för 12 månader i taget med tre månaders ömsesidig uppsägningstid. Alla förmåner börjar gälla i och med påskrivet medlemsavtal.

Fill out my online form.