Om vinfacken

Vi erbjuder allt som dina viner behöver för att mogna

…men anledningarna att bli en Vinkällarmedlem är många fler än så!

Vi har i första etappen färdigställt 180 vinfack under källarvalven på Norra Hamngatan 14. Sahlgrenska Valvet med 50 fack är idag närmast fullt men i Ostindiska Valvet finns det flera fina fack att välja på. Alltså har du fortfarande en möjlighet att kliva in i en helt ny värld av umgänge, representation, trivsel och nya kunskaper. Läs mer om vad ett medlemskap innebär för dig som privatperson resp. företag och se bilder från källaren här.

Vinfacken finns i de tre bakre källarvalven och är konstruerade så att du kan förvara dina viner under optimala förhållanden; temperaturen är konstant +14 grader och fuktigheten ligger mellan 65 och 75%. Valven är givetvis fria från dagsljus och vibrationer.
Varje fack rymmer ca 100 flaskor av Bordeauxstorlek. Nu när allt fler använder sin vinsamling som en alternativ ekonomisk placering är det förstås än viktigare att man inför en försäljning kan visa att vinerna har lagrats på rätt sätt. Som innehavare av ett vinfack i Göteborgs Vinkällare kan du sova gott om nätterna och veta att din investering är i trygga händer.