Bli privatmedlem

Du tar hand om dina viner – vi tar hand om dig!

 

Sahlgrenska valvetAtt bli medlem i Göteborgs Vinkällare är en god investering oavsett om du främst letar efter en plats att förvara din vinsamling eller om du är ute efter ett socialt vattenhål för dig och din bekantskapskrets. Optimala lagringsförhållanden för dina flaskor och unik atmosfär gör vinkällaren till en perfekt kombination av nytta och nöje. Du kan är som helst slinka in efter jobbet, innan teaterbesöket eller på väg hem från shoppingrundan, öppna en av dina egna flaskor och njuta av den tillsammans med en enkel rätt eller en ostbricka.

Du kan även dela ditt vinfack/medlemskap med en annan person (max två personer per kontrakt) och det står dig fritt att ta med vänner och kollegor till källaren i mån av plats. Om du har ett nystartat vinintresse finns dessutom mängder med möjligheter att gå på medlemskvällar, kurser och evenemang där många är exklusivt för medlemmar.

För dig med ett mer etablerat intresse kan vi locka med investeringsrådgivning, seminarier och diverse specialevenemang.

En torsdag i månaden är det medlemskväll. Då händer det något spännande! Öppnar vi inte en eller ett par olika flaskor tillsammans, minglar och umgås med varandra så är det spännande provningar. Göteborgs Vinkällare har både företags- och privatmedlemmar från mycket intressanta branscher och områden vilket innebär att du har möjlighet att utöka ditt nätverk med nya spännande kontakter.

Som privatmedlem kan du också boka lokalerna för privata sammankomster, fester och andra evenemang. Vi ser fram emot att få ta hand om dig och dina vänner vid många tillfällen framöver!

Medlemsförmåner privatpersonGrupp i Sahlgrenska valvet

  • Ett vinfack, 55x65x50 cm (BxHxD, max 100 flaskor) med möjlighet till graverad namnskylt
  • Kostnadsfri bokning av lokalerna.
  • Exklusiva inbjudningar till kurser och evenemang
  • En fri rådgivning vid vininköp, investering etc
  • Möjlighet att lägga ut inköp och upphämtning av vin från Systembolaget på Göteborgs Vinkällare.

PRIS:
6950 kr ink. moms per år.

Alla medlemskap gäller för 12 månader i taget med tre månaders ömsesidig uppsägningstid. Alla förmåner börjar gälla i och med påskrivet medlemsavtal.

Fill out my online form.