2 maj – Ost och Vin: Chianti (Italien)

Idag tänker nog många på Valpolicella och deras viner gjorda på torkade druvor när man pratar om Italien. Landet har dock så otroligt mycket mer att erbjuda och vi vill den 8 oktober därför bjuda in till en afton på temat Chianti. Klassiska Chianti står för allt som Italien är idag med modern vinmakning men står även väl förankrad i traditionerna och den så välkända druvan Sangiovese.

Vi kommer under kvällen prova 5 st utvalda Chianti-viner tillsammans med lite goda ostar. Det går utmärkt att gå på provningen som fullkomlig nybörjare men med våra specialprovningar vill vi även försöka locka de som redan har varit på ett par vinprovningar hos oss och de som vill vidga sina vyer en aning.

Kostnad: 495kr per person  (eventuellt presentkort måste tas med och lämnas in).
Betalning sker på plats, och kortbetalning uppskattas.
Datum: Onsdagen 2 maj 2018
Tid: 18:00
Kom gärna 10-15 minuter innan provningen startar. Provningen pågår i ca 1,5- 2 timmar.

Önskar ni avboka skall detta göras, via e-post, minst 48 timmar innan aktuellt datum. Efter detta är bokningen bindande, och anmälda som uteblir debiteras fullt pris.

Adress:
Göteborgs Vinkällare
Norra Hamngatan 14
411 14 Göteborg
IMG_5805

För dig som vill ge bort en trevlig upplevelse kan vi också rekommendera ett presentkort på en vinprovning! Då kan jubilaren själv välja det datum som passar bäst och det tema som lockar mest. Hör av dig till oss för vidare information.

<a href=”http://gbgvin.wufoo.com/forms/r7x3p9/” title=”html form”>Fill out my Wufoo form!</a>