29 nov. – Ost & Vinprovning: Sverige runt!

Denna onsdagen kör vi ett så spännande tema som Svenska ostar och Svenska viner! Ost har man producerat i Sverige sedan 1000-talet, och även om många av våra klassiska ostar gör sig fantastiskt bra även på ostbrickan.

Svenskt vin ligger fortfarande i sin linda, men de senaste 10-åren har stora framsteg skett och det finns numer flertalet trevliga viner att få tag på!

Under kvällen provar vi fem stycken olika typer av vin, tillsammans med fem olika ostar av mycket varierande ursprung och typ.

Vi går igenom vad man skall tänka på när man väljer vin till ostbrickan och vad som skiljer ostarna från varandra.

En riktig smakupplevelse utlovas!

Kostnad: 495kr per person  (eventuellt presentkort måste tas med och lämnas in).
Betalning sker på plats, och kortbetalning uppskattas.

OBS! Från och med den 16 augusti 2017 har vi förändrat priserna på våra vin- och champagneprovningar.

Har ni ett presentkort med inköpsdatum innan den 16 augusti gäller det som samma värde som de nya priserna. Har ni några frågor eller är det något som verkar otydligt, tveka inte att kontakta oss direkt. Mer info om hur ni går tillväga för att göra det hittar ni här.


Datum: onsdagen den 29 november 2017
Tid: 18:00
Kom gärna 10-15 minuter innan provningen startar. Provningen pågår i ca 1,5- 2 timmar.

Önskar ni avboka skall detta göras, via e-post, minst 48 timmar innan aktuellt datum. Efter detta är bokningen bindande, och anmälda som uteblir debiteras fullt pris.

Adress:
Göteborgs Vinkällare
Norra Hamngatan 14
411 14 Göteborg

Presentkort

För dig som vill ge bort en trevlig upplevelse kan vi också IMG_5805rekommendera ett presentkort på en vinprovning! Då kan jubilaren själv välja det datum som passar bäst och det tema som lockar mest. Hör av dig till oss för vidare information.