Privata gruppbokningar

Våra vinprovningar är en perfekt aktivitet för jobbet, sociala klubben eller för kompisgänget. Är ni ett lite större sällskap (sällskap om minst 10 personer) tar vi gärna emot er för en privat provning. Ni bestämmer tema helt själva, alternativt låter ni vår provningsledare rekommendera något som passar era smakpreferenser.

Nedan hittar ni förslag förslag på teman för gruppbokningar, vill ni boka in er på en av våra öppna vinprovningar så hittar ni dom här. Där hittar ni också fler förslag på provningsteman.

Är ni ett företag som letar efter en företagsaktivitet så hittar ni förslag på sådana här.

Vinprovningsmenyn baseras på det som vi själva tycker är mest spännande just nu, och eftersom våra preferenser förändras hela tiden innebär det att menyn kan se annorlunda ut från månad till månad. Är det något särskilt du är ute efter så säg bara till, vi utformar gärna en specialkurs för just din grupp!

Välj ut det som verkar mest intressant för just dig, bestäm en dag som passar och kontakta oss via formuläret, telefon eller e-mail för att boka. Svårare än så är det inte!

Våra provningar är indelade i 2 st priskategorier.

Standard-vinprovningar, 495kr per person.

Majoriteten av våra vinprovningar hamnar kategorin Standard-vinprovningar. Vi har alltid någon form av tilltugg till våra provningar, för det mesta handlar det om ost men vi gör även Choklad & Vinprovning samt Mat och vin i kombination.

Special-vinprovningar.

Provningar i detta segmentet varierar i pris och upplägg, men är oftast dyrare än övriga provningar på grund av dyrare viner eller mer avancerade föreläsningar. Exempel på Special-vinprovningar är vår Champagneprovning.

Vinprovning ihop med buffé.

Vi kan också i samband med, eller efter provningen erbjuda vår vinkällarbuffé. Mer om vad som ingår i denna hittar ni här. Paketpriset för en standardvinprovning samt buffé ligger på 749kr per person.

Hjärtligt välkommen!

En bokningsförfrågan görs antingen via formuläret nedan eller direkt till vår manager Magnus Lilja på magnus@gbgvin.se

Fill out my online form.